Tahko Rhythm & Blues

Uusi musiikkitapahtuma: Tahko Rhythm & Blues.

Kuopion seudun Tahkolla järjestetään lokakuussa uusi blues- ja rootsmusiikkiin keskittyvä tapahtuma Tahko Rhythm & Blues.
Tapahtuma pidetään Tahko Tours -lomakylän ravintola Lakefordissa viikonloppuna 12. ja 13. lokakuuta. Tahko Rhythm & Blues kerää Tahkon maisemiin kuusi bändiä. Kahden illan aikana bändit tarjoilevat menevän ohjelman muun muassa rhythm & bluesia, 50-luvun rock and rollia, rockabillyä ja brittityylistä pubirockia.

Kansainvälisenä esiintyjänä nähdään harvoin Suomessa soittava venäläinen bluesbändi The Jumping Cats. The Jumping Catsin korkeasta arvostuksesta kertoo paljon se, että esimerkiksi yhdysvaltalaiset bluestähdet valitsevat yhtyeen usein taustabändikseen Venäjän-kiertueilla. The Jumping Cats on esiintynyt ympäri Eurooppaa.

Tahko Rhythm & Bluesissa esiintyvät myös porvoolainen Sleepwellers ja helsinkiläinen The Sun Connection. Lisäksi ohjelmassa on kovassa nosteessa ulkomaillakin oleva helsinkiläinen SaraLee. Kuopiolaiset Shakin’ Skeletons ja Rambel Dambel tuovat esille paikallista osaamista.

Tahko Rhythm & Blues tarjoaa blues- ja rootsväelle vauhdikkaan viikonlopun, jonka kruunaavat Tahko Toursin tasokkaat majoituspuitteet ja koko Tahkon alueen oheisaktiviteetit.

Tapahtuman juontaa Olavi Rytkönen.

Tahko Rhythm & Blues 12.–13.10.2018
Tahko Tours -lomakylä, ravintola Lakeford

Perjantai 12.10.
Rambel Dambel
Shakin’ Skeletons
SaraLee

Lauantai 13.10.
Sleepwellers
The Jumping Cats (Venäjä)
The Sun Connection

https://tahkotours.fi/tahko-rhythm-blues/