BLUES IS ROCKIN’ BACK, BABY!

BLUES IS ROCKIN’ BACK, BABY!

Blues tekee paluun Kaaville vuonna 2017 neljän eri bluesillan muodossa, yhdessä uudelleen avatun Ravintola Kaavinlinnan kanssa. Paluu aloitetaan 1.4. aprillipäivänä rokkaavissa tunnelmissa, kun illan teemana on kitaravetoinen bluespohjainen rock. Lavan ottavat haltuun helsinkiläis-forssalainen Lazy Moose ja juankoskelainen On The Rock. Illan bändit täydentävät toisiaan loistavasti, täyttäväthän molemmat ryhmät viisi vuotta vuonna 2017! Luvassa on siis rouhean rytmin juhlaa.

Lazy Moose

Nimestään huolimatta Lazy Moose on erittäin energinen rockblues-trio. Ryhmän jäsenten juuret ulottuvat eri puolille Suomea, heillä on myös erilaiset musiikilliset taustat. Bändin soundissa vaikuttaa voimakkaasti klassinen blues johon on lisätty sopiva annos mausteita tältä vuosituhannelta. Lazy Moosen toinen albumi on parhaillaan työnalla ja se ilmestyy myöhemmin tänä vuonna. Bändin muodostavat Oskar Nieminen (kitara, laulu), Osku Isosaari (basso ja taustalaulu), sekä Jyrki Iivanainen (rummut ja taustalaulu).

http://www.lazymooseband.com

On The Rock

On The Rock -bändissä yhdistyy vuosikymmenten soittokokemus. Bändi esittää kunnon rockia mm. Hurriganesin, Jimi Hendrixin ja ZZ Topin hengessä. Ohjelmistossa on myös kitaristi Ramin tekemiä omia suomenkielisiä kappaleita, jotka kunnioittavat bluesrock genreä. Bändissä soittavat monesta yhteydestä tutut Rami Torvinen (kitara, laulu), Juha Mylläri (basso, laulu) ja Arto Pirinen (rummut).

On The Rock Facebook sivut

Muiden bluesiltojen päivämäärät ja ohjelmat ilmoitetaan myöhemmin.

Kaavi Blues @ Kaavinlinna

1.4.2017 – Lazy Moose & On The Rock
5.8.2017 – Ilmoitetaan myöhemmin
Syys-lokakuu – Ilmoitetaan myöhemmin
Joulukuu – Bluespikkujoulut, ilmoitetaan myöhemmin